Produkter för alla

Eskio-3 erbjuder ett brett sortiment med produkter för både barn och vuxna, vi har även särskilt anpassade produkter för den växande kroppen och för veganer. Basen i vårt sortiment är Eskio-3 PURE som är en ren fiskolja med samma sammansättning av omega-3 fettsyrorna DHA och EPA som i färsk fisk. Eskio-3 PURE hittar du som kapslar eller i flytande form – välj det som passar dig bäst.

För den som önskar ta färre tabletter om dagen kan vi även erbjuda en högkoncentrerad olja i form av Eskio-3 High concentrated. Här behöver du endast en kapsel om dagen.

För dig som är vegan, fiskallergiker eller av någon annan anledning inte äter fisk erbjuder vi även Eskio-3 Vegan Algae. En algolja från odlade alger, där du endast behöver ta en kapsel per dag för att uppnå de nivåer av DHA och EPA för att ge hälsofördelar för hjärta, hjärna och syn. Vi har även tillsatt vitamin D och B12, vilka kan vara svårt att få i sig tillräckliga mängder av för den som äter en vegansk kost.

För våra yngre konsumenter erbjuder vi ett särskilt anpassat Eskio-3-sortiment:

Eskio-3 Brain & Bone passar den växande tonåringen. Utöver omega-3 får du även i dig omega-9 (från rapsolja) och omega-6 (från rapsolja och nattljusolja (gammalinolensyra GLA)). Dessutom innehåller Eskio-3 Brain & Bone Vitamin D och vitamin K som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

För våra allra yngsta finns Eskio-3 Kids i flytande form med smak av tutti frutti, eller som små tuggisar med god smak av apelsin och med tillsatt vitamin D.

Högkvalitativ fiskolja sedan 1991

Eskio-3 har funnits på den svenska marknaden i över 30 år. Fiskoljan togs fram med hjälp av Tom Saldeen, professor emeritus vid Uppsala universitet och upphovsman till Pufanox, en unik metod för Eskio-3 som bidrar till en stabil och högkvalitativ fiskolja. Tom Saldeen har genom åren publicerat 800 vetenskapliga skrifter, främst inom hjärt-kärlområdet.